Frågor & svar
Kalender

Så får du den utveckling du behöver inom hälso- och sjukvården

Många medarbetare vittnar om bristande utvecklingsmöjligheter inom hälso- och sjukvården. Idag sker förändringar snabbt inom både den medicinska och tekniska utvecklingen. Naturvetarna anser att dagens organisationer måste skapa förutsättningar för att attrahera, utveckla och behålla sin personal.

Kom och lyssna på vår modell som visar på positiva resultat inom hälso- och sjukvården, både för dig som individ och arbetstagare såväl som för verksamheten i stort.

  • Startar: 2019-03-07 12:00
  • Slutar: 2019-03-07 12:30
  • Plats: Visby
  • Lokal: Visby lasarett, Konferensrum Bärnsten (följ grön linje på väggen från huvudentrén till hisshall D, åk ner till plan 1)

Vi bjuder dig som är medlem såväl den som ännu inte är medlem i Naturvetarna på både föreläsning och lunch. Lunchen serveras från 11.30 fram till föreläsningen startar, samt efter föreläsningen. 

Anmäl dig för lunch senast den 4 mars här 

Dörren står öppen för alla så långt platserna räcker. Om du ej önskar lunch krävs ingen anmälan och det är bara att dyka upp.

Vi kommer att dela ut Naturvetarnas rapport Naturvetare skapar framtidens hälso- och sjukvård - Konkreta förslag för att klara kompetensförsörjningen. Har du inte möjlighet att närvara denna dag eller vill läsa rapporten i förväg kan du ladda hem den här. 

Varmt välkommen!