Jobb, lön och villkor

Löneenkäten

Genom att svara på den årliga löneenkäten bidrar du till värdefull lönestatistik och arbetsmarknadsinformation för naturvetare. 

Ju fler som svarar på enkäten, desto bättre statistiskt underlag och tillförlitlig lönestatistik för naturvetare.

2018 års enkät skickades till dig som angett att du har en anställning, är arbetssökande eller student. Även om du inte är anställd just nu, vill vi att du klickar på enkäten och anger din nuvarande sysselsättning.

Det här får du ut av att svara på löneenkäten

Svaren från löneenkäten ligger till grund för den service du som medlem får kring naturvetares lön och arbetsmarknad. Det här får du ut av löneenkäten:

Ta del av lönestatistiken

I början av 2019 uppdateras Saco lönesök med siffrorna från 2018 års löneenkät. I Saco lönesök kan du även hitta chefslönestatistik som är gemensam för akademiker inom Sacos förbund.

Ta del av förra årets lönestatistik i Saco lönesök här.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Uppgifter om lön och anställning behandlas endast av statistikansvarig och presenteras inte på individnivå. Utbildning, befattning och arbetsgivare används även för att uppdatera vårt register med korrekta medlemsuppgifter. Läs mer om hur Naturvetarna hanterar personuppgifter här.

Har du frågor?

Kontakta oss på enkat@naturvetarna.se.

Senast uppdaterad:
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies