Frågor & svar
Jobb, lön och villkor

Löneenkäten

Nu är årets löneenkät öppen. Med några klick bidrar du till värdefull lönestatistik och arbetsmarknadsinformation för naturvetare.

Du som har angett att du har en anställning, är arbetssökande eller student får enkäten i år. Även om du inte haft din lönerevision ännu eller inte är anställd just nu, vill vi att du svarar på enkäten.

Om du inte har fått enkäten till din mejl kan det beror på att vi har uppgift om att du har en annan sysselsättning eller fel mejladress. Du kan då logga in och svara via länken nedan:

Svara på enkäten via denna länk

Ju fler som svarar, desto bättre statistiskt underlag och tillförlitlig lönestatistik för naturvetare.

 

Det här får du ut av att svara på löneenkäten

Svaren från löneenkäten ligger till grund för den service du som medlem får kring naturvetares lön och arbetsmarknad. Det här får du ut av löneenkäten:

 

Ta del av lönestatistiken

I början av 2021 uppdateras Saco lönesök med siffrorna från årets löneenkät. I Saco lönesök kan du även hitta chefslönestatistik som är gemensam för akademiker inom Sacos förbund.

Ta del av Saco lönesök med siffror från förra årets enkät här.

 

Så hanterar vi dina personuppgifter

Uppgifter om lön och anställning behandlas endast av statistikansvarig och presenteras inte på individnivå. Utbildning, befattning och arbetsgivare används även för att uppdatera vårt register med korrekta medlemsuppgifter. Läs mer om hur Naturvetarna hanterar personuppgifter här.

 

Har du frågor?

Kontakta oss på enkat@naturvetarna.se.

Senast uppdaterad: