Fråga oss här!
Jobb, lön och villkor

Löneenkäten

Naturvetarnas löneenkät besvaras varje höst. Med några klick bidrar du som är medlem till värdefull lönestatistik och arbetsmarknadsinformation för naturvetare!

Ju fler som svarar på enkäten, desto bättre statistiskt underlag. Då får du som är medlem aktuell och tillförlitlig lönestatistik för naturvetare och chefer.

Du kan besvara enkäten genom att logga in med BankID här. 

I början av 2020 uppdateras Saco lönesök med siffrorna från 2019 års löneenkät. I Saco lönesök kan du även hitta chefslönestatistik som är gemensam för akademiker inom Sacos förbund.

Ta del av förra årets lönestatistik i Saco lönesök här.

 

Det här får du ut av att svara på löneenkäten

Svaren från löneenkäten ligger till grund för den service du som medlem får kring naturvetares lön och arbetsmarknad. Det här får du ut av löneenkäten:

 

Så hanterar vi dina personuppgifter

Uppgifter om lön och anställning behandlas endast av statistikansvarig och presenteras inte på individnivå. Utbildning, befattning och arbetsgivare används även för att uppdatera vårt register med korrekta medlemsuppgifter. Läs mer om hur Naturvetarna hanterar personuppgifter här.

 

Har du frågor?

Kontakta oss på enkat@naturvetarna.se.

Senast uppdaterad:
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies