Frågor & svar
Förtroendevald
Foto: Colourbox

Fackliga utbildningar

Du som är förtroendevald har tillgång till utbildningar som är utformade för att stödja dig i ditt uppdrag på arbetsplatsen. De ger dig också tillgång till ett unikt nätverk av andra förtroendevalda.

Om du behöver stöd i ditt uppdrag som förtroendevald så är du välkommen att kontakta vår medlemsrådgivning som du når via radgivning@naturvetarna.se eller 08-466 2480.

Om våra utbildningar

Vi anordnar både bas- och fördjupningsutbildningar, så att både du som är nybliven förtroendevald och du som varit verksam lite längre finner något som passar dig. Här ser du aktuella datum.

Arbetsmiljö

Naturvetarna ställer in sina arbetsmiljöutbildningar tillsvidare. Det finns fler aktörer på marknaden som håller bra utbildningar.

 

Facklig grundutbildning

Efter utbildningen kommer du att känna dig trygg i din roll som fackligt förtroendevald. Du kommer även att känna till det fackliga arbetets ramar och verktyg. Utbildningen ges för sektorerna privat, statlig samt kommun- och region.
Målgrupp: Förtroendevalda.

 

Förhandlingsutbildning

Utbildningen vänder sig till dig som vill utveckla dina kunskaper i förhandling. Utbildningen är digital för att alla förtroendevalda ska ha möjlighet att gå den.
Målgrupp: Förtroendevalda. Du ska ha genomgått facklig grundutbildning.

 

Löneprocessen

Utbildningen ger grundläggande kunskaper om löneprocessen och det lokala lönerevisionsarbetet. Här finns en intervju med två deltagare på en utbildning.
Målgrupp: Du som är förtroendevald och är aktivt delaktig i löneförhandlingar. 

 

Styrelseakademiens utbildning till certifierad styrelseledamot

Utbildning ger dig en gedigen plattform att stå på om du vill engagera dig i styrelsearbetet i bolag, ideella och politiska föreningar. Medlemmar i Naturvetarna betalar samma pris som medlemmar i Styrelseakademien. Ange "Medlem i Naturvetarna" som rabattkod/meddelande när du bokar kursen.
Omfattning: 16 h.
Arrangör: Styrelseakademien.
Information och anmälan: www.styrelseakademien.se

 

Partsgemensamma utbildningar

Senast uppdaterad: