Vi erbjuder
Foto: Colourbox

Naturvetarna söker studentmarknadsförare

Vill du vara med och skapa Naturvetarnas framtid?

Naturvetarna är fackförbundet för akademiker inom naturvetenskap. Vi coachar, företräder och stöttar naturvetare på hela arbetsmarknaden och genom hela arbetslivet.

Vi är ett partipolitiskt obundet fackförbund inom Saco. Att tydliggöra vikten av naturvetenskap och naturvetenskaplig kompetens är en av förbundets viktigaste uppgifter.

Naturvetarna arbetar för att du ska ha goda arbetsvillkor, möjlighet att utvecklas på jobbet och lön som speglar din kompetens och prestation.

Nu kan du bli en del av oss – sök till studentmarknadsförare!

Just nu söker vi studentmarknadsförare i Göteborg, Linköping, Lund, Umeå, Uppsala, Skinnskatteberg och Stockholm.

Ett väldigt roligt och bra extrajobb under studierna! Det bästa var att jag fick ett nätverk över hela Sverige. Jag fick lära mig att kommunicera i många olika situationer och kunde anpassa uppdraget efter hur mitt studieschema såg ut. I arbetslivet har jag nu stor nytta av all erfarenhet!  //Sandra Lundahl, landskapsingenjör och studentmarknadsförare 2013-2016

Dina arbetsuppgifter

Som studentmarknadsförare ansvarar du för marknadsföring och verksamhet riktad till våra utbildningsgrupper på ditt universitet. Du är Naturvetarnas ansikte utåt till studenterna och informerar om Naturvetarnas verksamhet inför klasser, på synlighetsaktiviteter och i vår monter på bland annat arbetsmarknadsdagar. Du planerar och organiserar företagsevent och workshops som ska ge studenterna inblick i arbetslivet.
I ditt arbete knyter du kontakter med både studenter och näringsliv och samarbetar med exempelvis kårer, studentföreningar och karriärcentrum.

Du blir en del av ett nationellt nätverk med andra drivna studentmarknadsförare som träffas två gånger om året i samband med utbildningar.
Du och dina kollegor lägger upp ert arbete tillsammans med erfaren personal från förbundets kansli. Vi som jobbar med studenter är ett härligt gäng där alla är delaktiga. Självklart får du goda arbets- och lönevillkor. Du får även chansen att utveckla dina framtida karriärmöjligheter genom en anställning som studentmarknadsförare. 

Din profil

Du studerar själv på universitet, har minst en termin bakom dig och ett eller flera år kvar till examen. Naturligtvis studerar du inom något av följande utbildningsområden: biologi, biomedicin och laboratorieteknik, data och matematik, djur, fysik, geovetenskap, kemi, lantbruk, miljö, nutrition, skog, trädgård och landskap.

Dina egenskaper

Du är social, driven och kommunikativ. Du är en fena på att nätverka och bekväm med att prata inför människor. Du tycker om att ta egna initiativ, planera och arbeta målstyrt. Du trivs med att både arbeta självständigt och samarbeta med andra. Det är ett stort plus om du är/har varit engagerad inom en studentförening och har ett nätverk vid lärosätet. Du talar svenska och engelska flytande.

En förutsättning är att du har en positiv inställning till fackligt medlemskap och till Naturvetarnas idé och syn. Erfarenhet av försäljning och/eller serviceyrken är en merit.

Ett krav är att du är medlem i Naturvetarna.

Omfattning, lön och utbildning

Arbetet omfattar i genomsnitt 10 timmar per månad med timlön. Du får också utbildning om Naturvetarna, i presentationsteknik och marknadsföring.

Ansökan

Välkommen med ansökan i form av brev och CV senast den 30 april 2017 till student@naturvetarna.se. Rekrytering sker löpande och uppdragen kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Naturvetarna uppskattar olikheter och mångfald.

Har du frågor, kontakta Josefine Jerlström, marknadsförare, 073-366 24 29 eller josefine.jerlstrom@naturvetarna.se.

Senast uppdaterad: