Kontakt  |  Press  |  Annonsera  |  Om kakor  |  In English In English  |  RSS RSS
Pia Söderlund är geovetare och medlem i Naturvetarna. Foto: Lina Alriksson

Karriär på egna villkor

Naturvetarna är din vägvisare genom hela arbetslivet. Vi erbjuder unik karriärservice med stöd av förbundets egna, certifierade karriärrådgivare. Vår service är baserad på förbundets samlade expertis kring de naturvetenskapliga professionernas arbetsmarknad och karriärmöjligheter.

I huvudet på en rekryterare

Kvalitet istället för kvantitet gäller även i jobbsökandet. På seminariet "I huvudet på en rekryterare" delade rekryteringskonsulten Ellinor Crafoord med sig av sina bästa jobbsökartips till intresserade naturvetare.

Studera till djursjukskötare utomlands

Vill du studera till djursjukskötare men kommer inte in på den svenska utbildningen på SLU? Då går det bra att studera utomlands. Djursjukskötare är ett bristyrke och kan ge goda möjligheter på arbetsmarknaden. Jordbruksverket måste dock pröva varje utbildning innan legitimation kan ges.

Jobba först, fira sedan

Har du svårt att få saker gjorda? Du är inte ensam. Svåra eller tråkiga uppgifter skjuter vi gärna upp, medan vi direkt tar itu med det som är lätt och roligt. Psykologiforskaren Alexander Rozental tipsar om vad du kan göra för att slippa pressen inför deadline.

Rapportsläpp: Är utbildning en språngbräda för karriären?

Är nyexaminerade naturvetare väl förberedda för inträdet på arbetsmarknaden och får de relevanta jobb? Idag lanserar vi rapporten Akademisk utbildning - en språngbräda för karriären. Se presentationen av rapporten och en efterföljande paneldebatt med representanter från Utbildnings-departementet och Svenskt Näringsliv live på webben!

Mina sidor

Om inloggning
Glömt lösenordet?
Avbryt

Fyll i ditt medlemsnummer. Vi skickar ett nytt lösenord till den e-postadress vi har registrerad för dig.

Om inlogg på Mina sidor

Kontakt

Kalender
Naturvetarakademin
På nytt jobb