Kontakt  |  Press  |  Annonsera  |  Om kakor  |  In English In English  |  RSS RSS
Pia Söderlund är geovetare och medlem i Naturvetarna. Foto: Lina Alriksson

Karriär på egna villkor

Naturvetarna är din vägvisare genom hela arbetslivet. Vi erbjuder unik karriärservice med stöd av förbundets egna, certifierade karriärrådgivare. Vår service är baserad på förbundets samlade expertis kring de naturvetenskapliga professionernas arbetsmarknad och karriärmöjligheter.

Uppåt i flera branscher

Nr 5, 2014 Allt talar för att flertalet av de branscher som naturvetare är verksamma inom kommer att växa. Här kan du se hur din bransch kan komma att utvecklas och vilka trender som påverkar jobben.

Tijana blev uppringd av rekryterare

Biomedicinaren Tijana Krajisnik fixade till sin profil på Linkedin och blev headhuntad av rekryteringsföretaget Hays för ett uppdrag på Johnson and Johnson. Inspiration och bra Linkedin-tips fick hon bland annat på Naturvetarnas after work: "I huvudet på en rekryterare".

I huvudet på en rekryterare

Om oss Sociala medier blir allt viktigare, personlighetstest blir vanligare och rekryterarna letar i större utsträckning upp kandidater. Naturvetarna ordnade i torsdags en after work tillsammans med Proffice life science. Rekryteringskonsulten Anna Rennermalm talade om vad som är viktigt att tänka på när man söker jobb.

Hon fixade jobbet på after worken

Man kan kalla det för tur, men visar också på vikten av att nätverka. Biologstudenten Christina Larsson minglade på Naturvetarnas After work i Linköping och inom en vecka hade hon jobb på ALcontrol Laboratories.

Mina sidor

Kontakt

Kalender
Naturvetarakademin
På nytt jobb