Kontakt  |  Press  |  Annonsera  |  Om kakor  |  In English In English  |  RSS RSS
Pia Söderlund är geovetare och medlem i Naturvetarna. Foto: Lina Alriksson

Karriär på egna villkor

Naturvetarna är din vägvisare genom hela arbetslivet. Vi erbjuder unik karriärservice med stöd av förbundets egna, certifierade karriärrådgivare. Vår service är baserad på förbundets samlade expertis kring de naturvetenskapliga professionernas arbetsmarknad och karriärmöjligheter.

Naturvetare behövs som lärare

Det kommer att bli lättare för naturvetare att arbeta som lärare i biologi, fysik eller kemi, enligt ett nytt beslut från regeringen. Den 1 juli 2016 blir kan det bli möjligt för skolor att anställa naturvetare, utan lärarlegitimation.

1

Vi coachar dig på LinkedIn

För den som söker nya utmaningar i arbetslivet kan LinkedIn, världens största verktyg för jobbmatchning och rekrytering, öppna nya dörrar. Naturvetarna lanserar nu tjänsten LinkedIn-coachning för att stödja medlemmar att bli mer synliga och knyta nya kontakter.

Nyvässad profil – nya möjligheter

Alexandra Brinkåker nappade på Naturvetarnas senaste satsning; LinkedIn-coachning. Hon har jobbat i fem år på olika tjänster, både inom akademin och industrin.

Framgång förutsätter hållbarhet

Miljö- och hållbarhetskompetens är efterfrågad för att hantera klimatkrisen. Men också för företagens långsiktiga konkurrenskraft. Det tyckte panelen vid karriärfrukosten som Naturvetarna ordnade tillsammans med Miljöaktuellt.

1

Mina sidor

Om inloggning
Glömt lösenordet?
Avbryt

Fyll i ditt medlemsnummer. Vi skickar ett nytt lösenord till den e-postadress vi har registrerad för dig.

Om inlogg på Mina sidor

Kontakt

Naturvetarakademin
På nytt jobb