Kontakt  |  Press  |  Annonsera  |  Om kakor  |  In English In English  |  RSS RSS
Pia Söderlund är geovetare och medlem i Naturvetarna. Foto: Lina Alriksson

Karriär på egna villkor

Naturvetarna är din vägvisare genom hela arbetslivet. Vi erbjuder unik karriärservice med stöd av förbundets egna, certifierade karriärrådgivare. Vår service är baserad på förbundets samlade expertis kring de naturvetenskapliga professionernas arbetsmarknad och karriärmöjligheter.

Vässa din LinkedInprofil

Vill du få ut mer av din närvaro på LinkedIn? Genom att optimera din profil på LinkedIn blir du synligare hos intressanta arbetsgivare och rekryterare, och kan knyta nya kontakter. Naturvetarnas karriärrådgivare coachar dig i hur du når framgång med världens största verktyg för jobbmatchning och rekrytering.

I huvudet på en rekryterare

Kvalitet istället för kvantitet gäller även i jobbsökandet. På seminariet "I huvudet på en rekryterare" delade rekryteringskonsulten Ellinor Crafoord med sig av sina bästa jobbsökartips till intresserade naturvetare.

Studera till djursjukskötare utomlands

Vill du studera till djursjukskötare men kommer inte in på den svenska utbildningen på SLU? Då går det bra att studera utomlands. Djursjukskötare är ett bristyrke och kan ge goda möjligheter på arbetsmarknaden. Jordbruksverket måste dock pröva varje utbildning innan legitimation kan ges.

Jobba först, fira sedan

Har du svårt att få saker gjorda? Du är inte ensam. Svåra eller tråkiga uppgifter skjuter vi gärna upp, medan vi direkt tar itu med det som är lätt och roligt. Psykologiforskaren Alexander Rozental tipsar om vad du kan göra för att slippa pressen inför deadline.

Mina sidor

Om inloggning
Glömt lösenordet?
Avbryt

Fyll i ditt medlemsnummer. Vi skickar ett nytt lösenord till den e-postadress vi har registrerad för dig.

Om inlogg på Mina sidor

Kontakt

Kalender
Naturvetarakademin
På nytt jobb