Kontakt  |  Press  |  Annonsera  |  Om kakor  |  In English In English  |  RSS RSS
Pia Söderlund är geovetare och medlem i Naturvetarna. Foto: Lina Alriksson

Karriär på egna villkor

Naturvetarna är en vägvisare genom hela arbetslivet och erbjuder en unik karriärservice. Som medlem får du stöd av förbundets egna, certifierade karriärrådgivare och service baserad på förbundets samlade expertis kring de naturvetenskapliga professionernas arbetsmarknad och karriärmöjligheter.

Hon fixade jobbet på after worken

Man kan kalla det för tur, men visar också på vikten av att nätverka. Biologstudenten Christina Larsson minglade på Naturvetarnas After work i Linköping och inom en vecka hade hon jobb på ALcontrol Laboratories.

Säker mat är viktigt för Estelle

Butikshyllorna fylls ständigt på med nya produkter. Samtidigt blir folk allt mer intresserade och medvetna om livsmedel. Agronomen Estelle Eriksson har nytt jobb som kvalitetssamordnare på Menigo Foodservice.

Magnus tog naturliga steget till industrin

Magnus Huss jobbar för att locka unga att bli kemister. Lika viktigt är att få kemiindustrin att fortsätta att satsa i Sverige. Men hans stora vision är Blågul Kemi.

Stefan hittade jobbet med Linkedin

När Stefan Hallgren stod utan jobb efter sin postdoc tog han hjälp av sitt nätverk på Linkedin. Det gav resultat och idag har han nytt jobb som forskare inom ett miljötoxikologiprojekt på Uppsala universitet.

2

Mina sidor

Kontakt

Naturvetarakademin
På nytt jobb