Kontakt  |  Press  |  Annonsera  |  Om kakor  |  In English In English  |  RSS RSS
Pia Söderlund är geovetare och medlem i Naturvetarna. Foto: Lina Alriksson

Karriär på egna villkor

Naturvetarna är din vägvisare genom hela arbetslivet. Vi erbjuder unik karriärservice med stöd av förbundets egna, certifierade karriärrådgivare. Vår service är baserad på förbundets samlade expertis kring de naturvetenskapliga professionernas arbetsmarknad och karriärmöjligheter.

Jobba först, fira sedan

Har du svårt att få saker gjorda? Du är inte ensam. Svåra eller tråkiga uppgifter skjuter vi gärna upp, medan vi direkt tar itu med det som är lätt och roligt. Psykologiforskaren Alexander Rozental tipsar om vad du kan göra för att slippa pressen inför deadline.

Rapportsläpp: Är utbildning en språngbräda för karriären?

Om oss Är nyexaminerade naturvetare väl förberedda för inträdet på arbetsmarknaden och får de relevanta jobb? Idag lanserar vi rapporten Akademisk utbildning - en språngbräda för karriären. Se presentationen av rapporten och en efterföljande paneldebatt med representanter från Utbildnings-departementet och Svenskt Näringsliv live på webben!

Mod att våga välja väg ger goda framtidsutsikter

Idag släpps Sacos rapport Framtidsutsikter. Men det är inte bara valet av utbildning som påverkar om du blir en vinnare på arbetsmarknaden. Nyckeln ligger i att våga välja väg och komplettera din utbildning med andra färdigheter.

Ny rapport: Naturvetares arbetsmarknad och trender 2014

Ett allt mer kunskapsintensivt samhälle öppnar upp för nya möjligheter på arbetsmarknaden. Naturvetarnas rapport visar hur arbetsmarknaden ser ut idag och hur har den förändrats de senaste fem åren. Den presenterar också framtida trender, viktiga branscher och vilken kompetens som efterfrågas hos framtidens naturvetare.

Mina sidor

Kontakt

Naturvetarakademin
På nytt jobb