Kontakt  |  Press  |  Annonsera  |  Om kakor  |  In English In English  |  RSS RSS
Angela Landén-Hillemyr är kemist och medlem i Naturvetarna sedan 1992. Foto: Nicke Johansson

Chef i Naturvetarna

För Naturvetarna är det självklart att du ska utvecklas och stärkas i din roll som chef. Naturvetarnas chefsservice finns där för dig och erbjuder dig professionellt stöd i ditt uppdrag. Tillsammans med 21 andra Sacoförbund samlar vi närmare 140.000 chefer. Gå med i Naturvetarna chef för att ta del av exklusiva förmåner.

Skaffa en vision för ditt ledarskap

Har du koll på vilka konsekvenserna blir av ditt ledarskap? Avsätt tid för att reflektera över det och din egen utveckling, menar Pia Vingestråhle som talade om framtidens ledarskap på Naturvetarnas Leadership Friday.

Så lyckas du som chef med lönesamtalet

Att sätta lön kan minst sagt vara en utmaning som chef. Men genom att se det som en ständigt pågående process för att utveckla din verksamhet kan både du och dina medarbetare lämna lönesamtalet nöjda.

Ny som chef - uppfinn inte rollen själv

Hitta tydliga mål, prioritera och ta tid för att reflektera. Det är tre av Hillevi Cederbergs tips till den som är ny som chef.

Chefer och löner

Att vara chef innebär som bekant ofta ett ökat ansvar, vilket också avspeglas i lönekuvertet för Naturvetarnas chefer i jämförelse med sina medarbetare. Trots detta sattes lönen i lönesamtalet endast för drygt hälften av cheferna som svarade på löneenkäten 2015.

Mina sidor

Om inloggning
Glömt lösenordet?
Avbryt

Fyll i ditt medlemsnummer. Vi skickar ett nytt lösenord till den e-postadress vi har registrerad för dig.

Om inlogg på Mina sidor

Kontakt

Chefskalender
Nyhetsbrev för chefer

På nytt chefsjobb