Kontakt  |  Press  |  Annonsera  |  Om kakor  |  In English In English  |  RSS RSS

Tidningen Naturvetare

Naturvetare är din medlemstidning. Tidningen skriver om naturvetare och aktuella ämnen som rör deras profession, karriär och arbetsmarknad.

Tidningen

Naturvetare ges ut sju gånger per år och innehåller djuplodande och inspirerande reportage, samt det senaste från naturvetares arbetsmarknad och karriär. Fokus ligger på forskning, bransch, karriär, vetenskap och ledarskap. Du möter agronomer, biologer, biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker, jägmästare, kemister och meteorologer, för att nämna några yrkesgrupper.

I menyn till vänster hittar du Naturvetares artikelarkiv. Där hittar du även populära inslag så som Månadens fråga, Manualen och Fråga experten.

Upplagan är 32 500 och kontrollerad av TS (läs mer om TS här).

 

Prenumerera på Naturvetare

Om du inte är medlem i Naturvetarna kan du fortfarande prenumerera på tidningen. För dig som vill du veta vad som är hett inom inom life scince, jord- och skogsbruk, geovetenskap, IT och telekom samt miljöområdet så är Naturvetare en tidning för dig.

Priset för en årsprenumeration är 500 kronor inklusive moms. Du anmäler dig som prenumerant genom att kontakta Naturvetares redaktion.

Du kan även bläddra i våra senaste nummer på issuu.com/naturvetare

 

Vill du annonsera i tidningen?

Här finns information om annonsering.

chefredaktör
08-466 24 19


Mina sidor

Om inloggning
Glömt lösenordet?
Avbryt

Fyll i ditt medlemsnummer. Vi skickar ett nytt lösenord till den e-postadress vi har registrerad för dig.

Om inlogg på Mina sidor

Ledaren

På nytt jobb

Fråga en naturvetare