Fackförbundet för akademiker inom naturvetenskap

Vi coachar, företräder och stöttar dig genom hela arbetslivet. Oavsett om du är anställd, arbetssökande, student, doktorand, chef eller företagare.

Naturvetare gör skillnad

Naturvetare har avgörande betydelse för vår samhällsutveckling. Därför måste du få användning för din kompetens och ha bra arbetsvillkor.
Läs mer

Fackets betydelse

Att vara medlem i ett fackförbund ger dig trygghet och styrka i arbetslivet. Som medlem kan du påverka på din arbetsplats. Naturvetarna är experter på naturvetares kompetens och arbetsmarknad. Våra tjänster är anpassade för dig. Vi är det självklara valet för dig som är naturvetare.
Läs mer

Aktuellt

Nu lanseras nya naturvetarna.se

Den 1 december fick förbundet en ny webbplats och det blir lättare att hitta information om till exempel medlemskap, arbetsrätt och förtroendeuppdrag.

Läs mer

Följ Naturvetarnas julkalender i sociala medier

Varje dag i december fram till julafton öppnar vi en lucka i Naturvetarnas julkalender på sociala medier.

Läs mer

Naturvetarna söker ny förbundsdirektör

Naturvetarna söker en ny förbundsdirektör som vill vara med och driva vår vision: naturvetare skapar världens framtid.

Läs mer

Uppåt för naturvetare på arbetsmarknaden

Naturvetare med bäst framtidsutsikter finns inom en mängd olika områden och de har ofta nyckelroller i företag och organisationer. Matematiker, it-experter, biomedicinska analytiker och...

Läs mer

Många har nytta av att du svarar på löneenkäten

14 000 per år. Så många gånger besöker naturvetare Saco Lönesök. När du svarar på löneenkäten bidrar du inte bara till en bättre lönestatistik för naturvetare, utan även för andra akademiker som...

Läs mer

MÅNADENS FRÅGA: Kan du vara kreativ på jobbet?

Att ge tid och stöd för kreativitet på arbetsplatsen är viktigt både för de anställdas arbetsglädje och för att verksamheten ska kunna utvecklas. Nu undrar vi hur det ser ut för dig. Har du utrymme...

Läs mer

Tidning och nyheter

Naturvetare är din medlemstidning, som skriver om naturvetare och aktuella ämnen som rör deras profession, karriär och arbetsmarknad. Här på webbplatsen hittar du både artiklar ur tidningen och andra nyheter.

Läs mer

Lediga jobb

Här publicerar vi löpande nya tjänster för naturvetare. Ange gärna att du hittade tjänsten hos Naturvetarna när du söker jobb. Du hittar också lediga jobb på Naturvetarnas Facebooksida.

Läs mer