Kontakt  |  Press  |  Annonsera  |  Om kakor  |  In English In English  |  RSS RSS
Stina Jaensson är miljöstrateg. Medlem i Naturvetarna sedan 2005.

Vår karriärservice

Naturvetarna vill ge medlemmarna möjlighet att utvecklas inom sin profession och karriär. Därför erbjuder vi dig som är medlem unik karriärrådgivning som baseras på vår expertis om naturvetares karriärmöjligheter, kompetenser och arbetsmarknad.

Studentrådets kongress 2016

Vilka frågor ska vi driva för dig och andra naturvetarstudenter? Ta chansen att vara med och sätta agendan på Studentrådets kongress!

Nätverk för dig som är ny i arbetslivet

Steget från studier till att börja arbeta innebär många nya förutsättningar. För att stödja dig i karriären har Saco tagit fram nätverket Unga Akademiker som en plattform för dig i din nya karriär.

En konflikt kan aldrig vinnas

Som chef kan man både förebygga och försöka hitta vägar ur konflikter på arbetsplatsen. Alla inblandade måste bidra och samarbeta, vilket chefen i hög grad kan påverka. Det menar ledarskapskonsulten Sofia Norberg som pratade på Chefsfredag.

Snabbspår för djursjukskötare

Nu blir det lättare för nyanlända akademiker inom djursjukvård att komma in på arbetsmarknaden.

Hur bidrar du till samhällsutvecklingen?

Månadens fråga: Många naturvetare gör viktiga insatser varje dag på jobbet. Det kan handla om allt från att förbättra människors hälsa och miljö till att utveckla nya appar och läkemedel. Nu undrar vi på vilket sätt du drar ditt strå till stacken.

17

Att sätta lön - interaktivt seminarium för chefer

Att sätta lön - kanske den svåraste uppgiften för dig som är chef. Vi tar oss an frågan genom ett seminarium som bygger på improvisationsteater och övningar. Du som deltagare får delta aktivt och är med och formar seminariet med dina erfarenheter och frågeställningar.

Årets Geolog inspirerar unga

Christer Åkerman har av Geosektionen inom Naturvetarna valts till Årets geolog. Han har gjort geologiämnet intressant för en bredare publik.

Monica vill rädda människors hälsa

Många naturvetare drivs av högre värden i sitt arbete. En av dem är Monica Lind, docent i miljömedicin, som med sin kunskap bidrar till att människor inte blir sjuka av hormonstörande miljögifter.

– Vi når målen genom att hjälpas åt!

”Det är fantastiskt att ha så positiva och kunniga kollegor.” Miljö- och hälsoskyddsinspektör Åsa Hogmark nominerar hela sin avdelning vid Södra Roslagens miljö- och hälsoskyddskontor till "Månadens naturvetare".

Naturvetarna hakar på Jobbsprånget

Nu ansluter sig Naturvetarna till Jobbsprånget som syftar till att nyanlända akademiker snabbare kommer ut på arbetsmarknaden.

Mina sidor

Om inloggning
Glömt lösenordet?
Avbryt

Fyll i ditt medlemsnummer. Vi skickar ett nytt lösenord till den e-postadress vi har registrerad för dig.

Om inlogg på Mina sidor

Annons
Följ avtalsrörelsen
Vi bygger nya naturvetarna.se!
Ny medlemsförmån
Exklusiv medlemsförmån